Jou vaste verloskundige in Spijkenisse

Ik ben Glenda van Ringelenstijn. Na mijn HBO-V diploma ben ik tijdens mijn werk als psychiatrische verpleegkundige de opleiding verloskunde gaan volgen. Want verloskundige worden, was altijd mijn droom! En daar ben ik ook voor gegaan.

Sinds juli 2011 ben ik werkzaam als verloskundige. Ik heb vanaf deze periode in verschillende verloskundigenpraktijken waargenomen. Sinds 2014 heb ik mijn eigen praktijk in Rozenburg en sinds 2016 ben ik ook gaan uitbreiden in Spijkenisse. In Spijkenisse heb ik een tweede verloskundigepraktijk opgestart en Nova Vie. Nova Vie is een zwangerschaps- en babykleding winkel. Genoeg uitdaging dus!

Echoscopie is niet meer weg te denken in de verloskunde. Om de termijn & groei echo te mogen uitoefenen heb je de post-hbo echoscopie opleiding voor nodig. Hier ben ik in oktober 2018 mee gestart.
Zo mag ik hopelijk in 2019 zelf echo’s gaan maken!

Mijn eigen ervaring

In maart 2014 ben ik zelf ook bevallen van mijn dochter Mayla. Doordat ik zelf de zwangerschap enGlenda Ringelenstijn Verloskundige Spijkenissebevalling heb mogen ervaren, ben ik er zeker van overtuigd dat ik mij nu nog beter kan inleven als verloskundige!

Ik streef ernaar om een goede vertrouwensband met elkaar te creëren in een veilige omgeving waarin ik jullie kan helpen en begeleiden.

Het wonder der natuur van het ontstaan van een nieuw leven en het nieuwe ouderschap met daarbij het begeleiden van de zwangere en haar partner in een bijzondere periode van hun leven, maakt het werk als verloskundige zo bijzonder en het mooiste wat er is!

Ik wens jullie allen alvast een hele fijne zwangerschap, bevalling en kraamtijd toe en ik verheug mij erop om jullie in deze bijzondere tijd te begeleiden.