Waarneming tijdens afwezigheid

Momenteel ben ik bezig met Post-HBO echo opleiding waardoor ik momenteel wat minder aanwezig ben. Tevens ben ik af en toe ook een weekend of een dagje vrij. Om de continuïteit te waarborgen zal er een vaste waarneemster binnen mijn praktijk werkzaam zijn.

Kirsten Stuyts stelt zichzelf voor:

Hallo allemaal,

Ik wil mezelf even voorstellen, mijn naam is Kirsten Stuyts.

In 2016 ben ik afgestudeerd aan de verloskunde academie te Rotterdam.
Verloskundige, het vak wat ik al wilde beoefenen vanaf jongs af aan. Het begeleiden van de aanstaande moeders en vaders is het bijzonderste wat er is. De transitie naar ouderschap, een prachtig proces waar ik graag bij wil helpen.
Wat ik verder heel mooi vind aan verloskunde, is het contact wat je met mensen hebt, de band en het vertrouwen wat je opbouwt en waaraan je werkt. Het aansluiten bij jullie wensen en behoeften, is zeker iets wat ik nastreef. Het samen toewerken naar een positieve ervaring is voor mij erg belangrijk. Daarbij vind ik het belangrijk dat er een goede relatie ontstaat tussen professioneel en gezelligheid en dat is denk ik ook wat mij kenmerkt.

Ik heb ontzettend veel zin om in Spijkenisse en Rozenburg aan de slag te gaan. Jullie zullen mij vast in de praktijk tegen komen. Ik hoop veel van jullie te mogen ontmoeten!

Groetjes, Kirsten